Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

16 Ağustos 2011 Salı

Koala Tadında üç günden sonra...

      Koala Tadında geçen üç günden sonra pazartesi olup işe gelince kimseler bilmeden bir kıvranma halidir, bir aklına gelip kendi kendine gülmeler, aklına gelip kendi kendine ağlamalardır başladı tabii. ama en iyi anne mutlu annedir felsefesi ile kendini toplamaya çalışan ALP annesi bunuda başardı :)
      Bu arada ALP iyice hareketlenecek belli ki.kıvrım kıvrım oluyor her özgürlüğünde. oyuncaklar daha bi ilgisini çekmeye başladı. Chıcco nun mucizevi ana kucağı daha bir anlam kazandı sanki dokununca çıkan sesleri falan daha bir iyi farkeder oldu ALP kuzucum.
      Bu nasıl bir aşktır ki her saniye katlanarak artar...
      Canım yavrum babanla da konuştuk, neredeyse yarım yıldır hayatımızdasın yakında yarım yaşını kutlayacağız.Aferin sana benim paşa oğlum. Başına gelen bunca hastalık, ilaç ve hatırlamak bile istemediğim kötü günlerden sonra (ALLAH HERKESİN YAVRUCUĞUNU KORUSUN) altı aya yaklaşıyoruz. Evet hala zayfsın hala diğer bebeklerden daha narinsin ve hala reflü ile mücadele ediyoruz ama dualarımız ,kalbimiz hep seninle.Bunlar da geçecek, herkesin arşivinde olan bebeklik maceraları sende biraz fazla :) ne zaman geçti bunca zaman. bu hızda geçmesi zamanın hiç bu kadar tuhaf gelmemişti bana.üzülüyor muyum ? belki her anına tanık olmadığıma ama her şeye rağmen sen büyü canımın içi, gözümün bebeği ALP.
     Çok uzayan saçlarını yakında kestirmek zorunda kalacağız galiba. sıcaklar iyice arttı ve ben ensenin kıpkırmızı olmasına ve elinle orayı kaşımaya çalışmana dayanamıyorum. aslında kestirmeye de kıyamıyorum ama bakalım ne olacak...
      her şey senin için ALP...
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder