Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

10 Eylül 2011 Cumartesi

bekleyenler postu

eveeettt uzunca bir aradan ve annenin yazmayı düşünüp düşünüp vazgeçmelerinden sonra bir kaç unutmamayım notu ile başar post....

  ALP korktuğumuz gibi çok ürkütücü bir yolculuk geçirmedi. bir kaç fazla mola biraz mzızırdama ile atlattık bayramda Ereğliye gidiş ve dönüş maceramızı.

   Orada hava Alanya'ya göre oldukça serindi ve kusma macerelarımızda eklenince oldukça fazla giy çıkara ,kalın bu, ince gibi, aaa kusmuş diyalogları yaşayaraktan koocaman bir valizle ve puseti ve araba koltuğuda eklenince arabaya sığamayaraktan gidip geldik ...( buraya arabanın bir fotosu çok yakışırdı aslında ama acemiyim daha bu işlerde)
   Güzel oğlumun uykuları etkilendi en çok bir de çorba ve yoğurdu milupa ve sütaş tan (o da genellikle yarım yarım) sağlıyor olmamız anne olarak tatil boyunca içimi sızlattı durdu.
   Binbir şarkı, şaklabanlıkla tamamladığımız yemek maceralarımız güzel kuzenlerinin etkisiyle onların bizimle olduğu vakitlerde oldukça kolaylaştı.(bu fotoğraf bayramın hemen öncesi evimizde çekilmiş olup kuzenlerin yatak keyfi adıyla anılmaktadır.)

   Bu arada dedemizden fidan istedik o da baharda ekdiği fidanların biri ALP olsun dedi dut ağacıymış çok sevindim ama tatmin olmadım yeniden bir fidan dikesim var :))
    6. ayımızı doldurduk genel gidişatımız iyi çok şükür. (Allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat , neşe versin)
    Ve doktorumuzunda tavsiyesi üzerine oğlumcuma bu oyuncaklardan
almak istiyorum birde büyük resimli kitaplar. Onun zeka gelişimi için bol bol oyun gerektiğini biliyordum ama bu denli etkili olabileceğini düşünmemiştim açıkcası. (doktorumuz sıkıca bastırıyor bir de bununla ilgili kitap tavsiye etti yakında onuda burdan herkesler faydalansın diye söyleyeceğim.( piyasada satışı yokmuş, internetten isteniyormuş)
Ayrıca son zmanlarda sık sık düşünüp kesin kanısına yeni vardığım bir gerçek daha var ki ; BENİM ASLINDA İKİ OĞLUM VAR. :D
Hımmmm unutmadan güzel oğlum ALP'e birde bundan aldık her şeyin tadını alsın diye
Birde kuzenlerinden mama sandalyesi getirdik ki silinip iyice temizlenince fotoğraflanacak.
Bayram fotoları yakın zamanda anılarıyla eklenecektir...
Güzel anılarda buluşmak üzre...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder